Basileus
Šta je potrebno kako biste se uspešno bavili seoskim turizmom?

Andrijana Mitrović

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, PRIJAVE DO 30.10.2019.

PRIJAVA ZA TRENING PUTEM E-MAIL-a kraljevo@basileusoffice.rs 
Kontakt telefon za sve dodatne informacije 063 620 652
Četvrtak 31. Oktobar 2019.
od 18:00 h
1.200,00 RSD
*Broj mesta je ograničen
Andrijana Mitrović
 
Rok za prijavu je:
Sreda, 30.10.2019.

 

KOME JE TRENING NAMENJEN? Radionica je namenjena svima koji žele da započnu sa bavljenjem seoskim turizmom i da svoj kutak u selu pruže i drugim ljudima na uživanje. Onima koji žive na selu i žele da se bave seoskim turizmom, a nisu sigurni da li mogu i šta im je sve potrebno. Onima koji imaju domaćinstvo, a ne znaju kako da ga pretvorite u turističko.

ŠTA POLAZNICI DOBIJAJU?

Šta je seoski turizam, zašto i kako je je seoski turizam postao popularan? Zašto se baviti seoskim turizmom u Srbiji? Kako otvoriti seosko turističko domaćinstvo/kako svoje poljoprivredno domaćinstvo pretvoriti u turističko? Koji su koraci potrebni za osnivanje i uspešno bavljenje seoskim turizmom. Kako se izdvojiti iz mase i postati autentičan. Primeri iz prekse. Svaki učesnik pojedinačno dobija smernice i savete od predavača na osnovu svog primera.

TRENING JE KONCIPIRAN NA SLEDEĆI NAČIN:

1. Predstavljanje predavača i sadržaja radionice – 15 minuta. 2. Predstavljanje ucesnika radionice – 15 minuta. 3. Interaktivno predavanje o seoskom turizmu i seoskim domaćinstvima (primeri prakse) – 30/45 minuta. 4. Smernice za svakog polaznika pojedinačno. Pitanja – oko 30 minuta. 5. Zaključak
Andrijana Mitrović, doktorand Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji. Mlada preduzetnica, vlasnica firme ,,Kraljevčanka 92”. Spojila teorijska znanja stečena kroz formalno obrazovanje i neformalno kao učesnik seminara i konferencija iz oblasti turizma, marketinga i informacionih tehnologija. Smatramo da je u Srbiji neophodno obrazovanje za bavljenje seoskim turizmom. Na praktičan način uz posmatranje svakog učesnika pojedinačno dolazimo do zaključka kako baš vi da se uspešno bavite seoskim turizmom.

Odricanje od odgovornosti: Basileus Partner je otvorena, javna platforma koja omogućava svima da dele i primaju znanja, veštine, iskustva i ideje kroz razne formate, poput ovog treninga. Organizacija ovog treninga ni na koji način ne podrazumeva da Basileus Partner odobrava ili promoviše specifične ideje, metode ili generalni sadržaj ovog treninga, časa, ili iskustva, viđenja, sposobnosti ili kvalifikacije instruktora koji ovaj čas drže. Profili instruktora su zasnovani isključivo na informacijama koje su sami instruktori pružili Basileus Partner-u. Odabir časova i instruktora zasnovan je na stvarnoj ili očekivanoj tržišnoj tražnji i generalnim standardima prikladnosti.