Basileus
ZNAČAJ OZNAČAVANJA PROIZVODA OZNAKOM GEOGRAFSKOG POREKLA
Nikola Nikolić, advokat
BROJ MESTA JE OGRANIČEN, PRIJAVE DO 23.09.2019.
PRIJAVA ZA TRENING PUTEM E-MAIL-a kraljevo@basileusoffice.rs 
Kontakt telefoni za sve dodatne informacije 063 871 85 62 i 063 620 652
Utorak, 24. SEPTEMBAR 2019.
od 18:00 do 19:30 h
500,00 RSD
*Broj mesta je ograničen
Nikola Nikolić
 
Rok za prijavu je:
Ponedeljak, 23.09.2019.

 

Vaš proizvod je deo tradicije Vašeg kraja a samim tim i nacionalnog identiteta. Vezu između proizvoda, mesta i ljudi treba sačuvati, kao i njihovu vrednost na tržištu, a potrošače zainteresovati za kvalitet koji je proistekao iz geografskog porekla, tradicije i specifičnosti određenog mesta.

Potrošači, danas više nego ikad, pokazuju veliko interesovanje za kvalitet, poreklo i biološka svojstva hrane koju kupuju. Oni zahtevaju proizvode koji garantuju veći kvalitet, što se često povezuje sa specifičnim poreklom ili načinom proizvodnje. KOME JE TRENING NAMENJEN? Preduzetnicima i firmama koje se bave ili imaju nameru da se bave proizvodnjom ŠTA POLAZNICI DOBIJAJU?
Svi polaznici radionice „Zašto je značajno označiti proizvod oznakom geografskog porekla“ imaće priliku da posetom radionici saznaju:
  • šta je oznaka geografskog porekla
  • koji proizvodi i na koji način se mogu označiti tom oznakom
  • koje su prednosti zaštite geografskog porekla
  • kako oznaka geografskog porekla može uticati na povećanje profita
Detaljno će biti objašnjen i postupak za ustanovljavanje geografskog porekla i postupak za priznanje ovlašćenog korisnika, kao i koja prava imaju ovlašćeni korisnici i koliko traje zaštita. 

Da li učesnik treba da ima neko predznanje da bi prisustvovao predavanju?

NE.

Nikola Nikolić – Rođen 02.03.1988. godine u Kraljevu. Od 2017. godine radi kao advokat, u Kraljevu a primarna oblast kojom se bavi je građansko pravo. Završio je Gimnaziju, društveno jezički smer u Kraljevu, a diplomirao na Pravnom fakultet u Kragujevcu, 2013 godine. Pripravnički staž obavio je u Osnovnom sudu u Kraljevu, Pravosudni ispit položio u Beogradu 2016. godine. 

Odricanje od odgovornosti: Basileus Partner je otvorena, javna platforma koja omogućava svima da dele i primaju znanja, veštine, iskustva i ideje kroz razne formate, poput ovog treninga. Organizacija ovog treninga ni na koji način ne podrazumeva da Basileus Partner odobrava ili promoviše specifične ideje, metode ili generalni sadržaj ovog treninga, časa, ili iskustva, viđenja, sposobnosti ili kvalifikacije instruktora koji ovaj čas drže. Profili instruktora su zasnovani isključivo na informacijama koje su sami instruktori pružili Basileus Partner-u. Odabir časova i instruktora zasnovan je na stvarnoj ili očekivanoj tržišnoj tražnji i generalnim standardima prikladnosti.